Wandelvierdaagse De-4 Grubbenvorst

de4headerfoto

Op deze website vind je informatie over de wandelvierdaagse Grubbenvorst die onder de naam De-4 zal plaats vinden van 23 tot en met 26 mei 2018.

De-4
De wandelvierdaagse van Grubbenvorst is in enkele jaren uitgegroeid tot een populair wandeltreffen waaraan ongeveer 750 wandelaars uit de gehele regio deelnemen. Van woensdag tot en vrijdag loop je in de avond (starten tussen 17.00 en 18.30) en op zaterdag loop je overdag (starttijd afhankelijk van de gekozen afstand). Tijdens alle tochten verzorgt de organisatie de deelnemers met verse groente en fruit en is er tegen betaling ook koffie op de pauzeplaatsen verkrijgbaar. Op zaterdag wordt De-4 afgesloten met een feestelijke en muzikale intocht op het Pastoor Vullinghsplein en ontvangen de deelnemers De-4 medaille. Aansluitend vindt op het plein het Vierdaagse slotfeest plaats met live-muziek van diverse joekskapellen en feestmuziek door de Partybrothers. Een filmverslag van de editie van de-4 in 2017 kunt u bekijken in de rubriek Filmverslag De-4 2017.

In de aanloop naar De-4 werd op 2 april jl een Vroege Vogelstocht georganiseerd. De foto's van deze tocht kunt u bekijken in de rubriek Foto's.

Inschrijven
De inschrijving voor De-4 2018 is nog niet geopend.

Logo avondvierdaagse  KNBLO-NL logo 

     

De-4 wordt mede mogelijk gemaakt door:

indewittedame    Mededelingen-logo    mulders
         

vrind-oranje-klein
  2Bruder   greunteboerlogo
         
az  
Logosweetlions3kl
 

deurenland
         
clevers  

MTS Baetsen
Wortelen & Selderij
 

Frank van Lipzig
Komkommers
         
engels   roellommen    

Pakstation Venlo         
WijnenSquareCrops  


loopcentrum
 


FF logo
         
byilse  


Jeugdclub logo kl
 

GewoenGrubbevors logo klein 
         

Leolux logo 2017
 

  logo Van Hegelsom asperges